post

Als een enkele meid in Los Angeles die al meer dan 10 jaar online dating heeft, heb ik mijn sporen verdiend als een datingexpert en een datingdrama-koningin. Ik heb alle drama’s van online dating ervaren en overleefd en blijf nog steeds een hoopvolle romanticus. Ik ben hier om wat coachingadvies te geven en je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je online datingreis:

1. Het is belangrijk om de datingsite (s) te kiezen die geschikt zijn voor wat/ wie je zoekt.

Sommige datingsites staan ​​bekend en worden gerespecteerd vanwege het vinden van liefde en sommige zijn berucht vanwege het aantrekken van singles die op zoek zijn naar actie of een snelle aansluiting. Er zijn hier geen beoordelingen, omdat mensen uit verschillende plaatsen in hun liefdesleven komen. Als iemand net uit een huwelijk van 10 jaar is gekomen, is hij / zij op dit moment misschien niet op zoek naar iets ernstigs. Terwijl, als iemand vijf jaar lang alleenstaand is geweest en op het veld heeft gespeeld, hij / zij all-in kan zijn voor liefde. Maak je huiswerk en kies de site (s) die bij je passen. Zoek naar recensies, zoals lexa dating review. En ga ook dating websites vergelijken.

2. Laat een objectief en eerlijk persoon in je leven je profiel lezen en bewerken voordat je het plaatst.

Je wilt geen valse perceptie van jezelf creëren, noch op een positieve, noch op een negatieve manier. Deze persoon kan niet je moeder zijn – je weet dat ze je zal vertellen dat je beter bent dan de zangers van The Voice en dat je er goed uitzag op die foto’s van de universiteit nadat je de eerstejaars vijftien had gekregen. Laat een vertrouwde vriend of collega je profiel bekijken en geef ze de ruimte om eerlijk te zijn.

3. Wees eerlijk in je profiel.

Als je kinderen hebt, wees er dan eerlijk over. Als je huisdieren hebt, wees er dan eerlijk over. Als je rookt, wees er dan eerlijk over. Als je in een andere staat woont, wees daar dan eerlijk over. Als je profiel vol leugens zit, leef je niet of deel je je waarheid niet en zul je uiteindelijk worden ontdekt. Ik kan je niet vertellen hoeveel mannen online tegen me hebben gelogen over het hebben van huisdieren en ik ben dodelijk allergisch. Ik stel de huisdiervraag in de allereerste e-mail. Ik ging een maand met een man uit, vond hem echt leuk en kon er nooit achter komen waarom hij me niet bij hem thuis uitnodigde en altijd bij mij wilde blijven. Het bleek dat hij drie katten had. Ik was boos en teleurgesteld. Hij ging terug naar zijn katten en ik ging Zyrtec inslaan.