post

Niet dat u een algemeen begrip heeft van wat de commerciële verzekering is, het wordt tijd dat u er een kiest. Weet dat de soorten verzekeringen die we hierboven noemden slechts het topje van de ijsberg zijn.

We zeggen dit niet om je bang te maken, maar om je voor te bereiden op het proces. Hier zijn de beloofde tips:

1. Zoek Een Agent

Eerst zoek je de beste agent en vervolgens laat je de agent het ultieme verzekeringsplan maken.

De agent versnelt het winkelproces, helpt u bij het bepalen van een adequate dekking, helpt u bij claims, enz. Er zijn twee soorten verzekeringsagenten: intern en onafhankelijk.

Gevangen agent

Een captive-agent is iemand die voor slechts één verzekeringsmaatschappij werkt. Dit betekent dat de captive-agent producten en beleid aanbiedt van het bedrijf waarvoor ze werken.

Ze mogen u geen aanbiedingen en aanbiedingen van andere verzekeringsmaatschappijen aanbieden, want dat zou een schending zijn van hun arbeidsovereenkomst.

Het inhuren van een captive agent is uitstekend als u geïnteresseerd bent in een bepaalde verzekeringsmaatschappij (om welke reden dan ook).

En omdat ze maar één bedrijf vertegenwoordigen, kennen ze dat bedrijf van A tot Z. Ze kennen de beste aanbiedingen, deals, kortingen, enz. Bovendien zullen ze waarschijnlijk zeer gemotiveerd zijn om u de verzekering te verkopen (om hun verkoop te vergroten en omhoog te gaan) de bedrijfsladder). U kunt verzekerd zijn bij FBTO of verzekerd zijn bij de Hema.

2. Het Prijskaartje Inslikken

Wanneer u een nieuw bedrijf start, let u op elke cent.

En dan ga je op zoek naar verzekeringen, en dan wil je overgeven. Waarom? Op een vreemde manier betaal je voor minder angst.

Verzekeringsprijskaartje

Aan de ene kant heb je het bedrijf te beschermen en aan de andere kant heb je gezelschap om te groeien. Dan realiseer je je dat je het bedrijf niet kunt oprichten als je het verliest, en ga je op zoek naar een verzekering.

Al snel wordt het heel verleidelijk om voor de goedkoopste verzekering te gaan, gewoon om je door deze moeilijke tijden heen te helpen. Mis; gaan met een goedkope verzekering kan de duurste beslissing zijn die u neemt! Breng in plaats daarvan de kosten en de dekking in evenwicht.