post

Als u voor een tweedehands auto gaat, zijn er nog een paar dingen om te overwegen. Het is meestal de goedkoopste optie, maar als je niet oppast, kun je eindigen met een banger.

Hier zijn een paar handige handleidingen:

Vragen die u kunt stellen bij het kopen van een gebruikte auto – Als u de juiste vragen stelt, kunnen dingen onthullen die de verkoper mogelijk probeert te verbergen.

Hoe een zwendel te herkennen – Niet iedereen is een fatsoenlijke verkoper. Lees onze gids en houd je ogen open.

Een vooraf geregistreerde auto kopen

Winkelen voor een vooraf geregistreerde auto is een nogal ongewone methode om een ​​goede deal te krijgen voor bijna nieuwe auto’s. Nieuwe auto’s zijn niet altijd de beste optie, omdat ze vaak duur zijn en vrij snel waarde verliezen. Sommige modellen kunnen tot 35% verliezen in de eerste 12 maanden.

Pre-geregistreerde auto’s zijn nieuwe auto’s die door dealers worden geregistreerd. Dealers doen dat om hun verkoopdoelen te halen. Meer informatie over hoe en wanneer is de beste tijd om een vooraf geregistreerde auto te kopen.

Online een auto kopen

Het vinden van een goede deal online op gebruikte en nieuwe auto’s is tegenwoordig vrij eenvoudig.

Soms merk je dat online zoeken een grote besparing kan opleveren. In de meeste gevallen vind je de auto die je zoekt, boek je een proefrit en rijd je ermee naar huis, als je tevreden bent.

Sommige dealers kunnen auto’s in uw regio leveren, en anderen kunnen landelijk leveren. Hoewel het erg handig is en u de moeite bespaart om honderden kilometers te rijden, betekent dit dat u een auto koopt zonder hem te zien. En dit kan riskant zijn.

Het goede ervan, is dat u online toch wel genoeg informatie over een auto kunt vinden via een kenteken check. U kunt zo gemakkelijk zuinigheid auto berekenen en veel meer informatie over de auto zelf vinden met een rdw onderhoudshistorie.

Als u echter een nieuwe auto koopt, bent u de eerste eigenaar – dus er is nauwelijks een risico dat er dingen misgaan.

Als u voor een levering gaat, stel deze vragen voordat u koopt:

Kan ik de auto retourneren als deze al is verzonden?

Zijn er kosten verbonden aan transport?

Hoe lang duurt het voordat de auto arriveert?

Het is de moeite waard om deze vakjes aan te vinken voor het geval dat de kosten voor het retourneren van de auto veel hoger zijn dan als u gewoon bij uw plaatselijke dealer koopt.